Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

H ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΙΚΑ: Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΟΔΥΝΗΡΟΣ

«Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία, η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της», δήλωσε σε ανάρτησή της η 24χρονη.

Για «δεύτερο βιασμό» κάνει λόγο η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της την Πρωτοχρονιά σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η 24χρονη ανέβασε την πρώτη δημοσίευσή της μετά την υπόθεση βιασμού στο instagram, στην οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που της έχει δείξει και αναφέρθηκε στον πόνο της αμφισβήτησης.

Η Γεωργία Μπίκα έγραψε ότι «έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και αγκαλιάς από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες.

Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία, η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της.

Ο δεύτερος βιασμός, εκείνος της αμφισβήτησης, είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά.

Με τη δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός, αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία!

Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται...

Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ