Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

«ΖΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ

Μια ιστορία με διαχρονικής σημασίας ζητήματα, όπως η δύναμη του χρήματος, η αγάπη για την οικογένεια, η δίψα για εκδίκηση, η προδοσία και η διαφθορά.

«Ζάρια με τον θάνατο» (εκδόσεις Διάνοια) είναι ο τίτλος της πρώτης συγγραφικής προσπάθειας του δημοσιογράφου της TV100 και του FM100, Γιάννη Χατζηιωαννίδη, το οποίο βρίσκεται ήδη σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος της τριλογίας που μπαίνει στην ζωή μας για την αυτοκρατορία της σιωπής.

Όπως συστήνει ο ίδιος, στο οπισθόφυλλο, το βιβλίο του «θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας. Για αυτό θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Έγραψα μια ιστορία. Είναι αρκετά σκληρή και δεν έχει καλό τέλος. Βασικά δεν έχει καθόλου τέλος. Είναι μια ιστορία για την ιερή ανδρική φιλία και για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν. Μια ιστορία γεμάτη στυλ, συμπεριφορά, σεβασμό, αφοσίωση, όραμα, μπίζνες, και κυρίως μαθήματα για φίλους και εχθρούς. Μια ιστορία με διαχρονικής σημασίας ζητήματα, όπως η δύναμη του χρήματος, η αγάπη για την οικογένεια, η δίψα για εκδίκηση, η προδοσία, η διαφθορά, οι πιο σκοτεινές πλευρές του ανθρώπου. Μια ιστορία βγαλμένη κατευθείαν από έναν κόσμο βουτηγμένο στο αίμα, στην ασυδοσία, στην προδοσία και στην απληστία. Αλλά ο ίδιος αυτός κόσμος, είναι ένας κόσμος κανόνων και αφοσίωσης στις αρχές της «familias». Μια αφοσίωση που αδυνατεί να κατανοήσει ο περισσότερος κόσμος. Προτιμώ να μην αναζητήσει κανείς σας τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα μέσα από την ιστορία μου. Γιατί απλά τίποτε από όσα θα διαβάσετε δεν συνέβη ποτέ. Τα γεγονότα και οι χαρακτήρες της ιστορίας μου ανήκουν στην σφαίρα της μυθοπλασίας. Όσο και αν μοιάζει τόσο αληθινή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ