Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
x

WEBINAR ΕΒΕΘ- ΠΑΜΑΚ: ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ μετά την επίδραση της πανδημίας: Η διεθνής και η ελληνική εμπειρία".

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: "Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ μετά την επίδραση της πανδημίας: Η διεθνής και η ελληνική εμπειρία", τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 16:00.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα: Γιατί μια επιχείρηση να ασχοληθεί και με το Ψηφιακό Μάρκετινγκ; Ποια είναι τα κατάλληλα εργαλεία γι΄ αυτό; Ποιο μας ταιριάζει καλύτερα; Ποια είναι η ελληνική εμπειρία; Τι γίνεται στο εξωτερικό;

Για τη δήλωση της δωρεάν συμμετοχής σας, πατήστε εδώ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

16.00-16.10 Χαιρετισμοί:
Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ
Κατερίνα Γκοτζαμάνη, Καθηγήτρια, Διευθύντρια ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ, Διευθύντρια Εργαστηρίου Επιχειρηματικής Αριστείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
16.10-17.10 Παρουσιάσεις:
16.10-16.30 “Γιατί να κάνουμε Ψηφιακό Μάρκετινγκ–από επιλογή ή ανάγκη;” Βίκυ Γεωργιάδου, Peppermint Ad
16.30-17.10 Παρουσίαση ευρημάτων διατριβής με θέμα «Συγκριτική Αξιολόγηση Εργαλείων Ψηφιακού Μάρκετινγκ: Διερεύνηση της Διεθνούς και της Ελληνικής Εμπειρίας», Σοφία–Στεφανία Σελίδου, απόφοιτος Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επιβλέπων Καθηγητής: Γιάννης Χατζηδημητρίου, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
17.10-17.30 Συζήτηση μεταξύ εισηγητών και ακροατηρίου.

Πληροφορίες: Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132, e-mail: publicrelations@ebeth.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ