Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΒΡΕΤΑΝΙΑ:ΠΕΘΑΝΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ BBC-ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ASTRAZENECA

Εμφάνισε σοβαρούς πονοκεφάλους μία εβδομάδα μετά το εμβόλιο και αρρώστησε σοβαρά λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς της.

Έφυγε από τη ζωή εξαιτίας θρόμβωσης, μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, η ραδιοφωνική παραγωγός του BBC Newcastle, Λίζα Σάου, όπως αναφέρει η οικογένειά της.

Η Λίζα Σαου, που εργάστηκε στο BBC Newcastle, εμφάνισε σοβαρούς πονοκεφάλους μία εβδομάδα μετά το εμβόλιο και αρρώστησε σοβαρά λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς της.

Η 44χρονη πέθανε στο Royal Victoria Infirmary, του Νιούκαστλ, όπου και νοσηλευόταν.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της ραδιοφωνικής παραγωγού του BBC Newcastle, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να σχολιάζει λεπτομέρειες για την ασθενή.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για την είδηση του θανάτου της Λίζα, αλλά θα ήταν ανάρμοστο να συζητήσουμε μεμονωμένες λεπτομέρειες για έναν ασθενή. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, όπως μεταδίδει η «Daily Mail».

Ο Ρικ Μάρτιν του BBC Radio Newcastle, είπε: «Όλοι στον σταθμό είναι συντετριμμένοι και σκέφτονται την υπέροχη οικογένεια της Λίζας. Ήταν μια έμπιστη συνάδελφος, μια λαμπρή παρουσιάστρια, μια υπέροχη φίλη και μια στοργική σύζυγος και μαμά. Αγαπούσε πολύ το ραδιόφωνο και αγαπήθηκε από το κοινό μας».

Από την πλευρά του, ο Κρις Μπερνς, επικεφαλής του BBC Local Radio, δήλωσε: «Η Λίζα ήταν ταλαντούχα παρουσιάστρια, είχε ήδη πετύχει πολλά και θα έκανε πολλά περισσότερα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ