Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
x

ΒΟΛΟΣ: «ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ» ΕΙΠΕ Ο ΨΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ

«Έχω περάσει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση το τελευταίο 4μηνο και όταν είδα τον νεκρό ψαροντουφεκά, τα έχασε και πανικοβλήθηκα», είπε ο ψαράς.

Ο 52χρονος ψαράς εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μη αναγγελία νεκρού επειδή βρήκε στα δίχτυα του το πτώμα του άτυχου 74χρονου και δεν ειδοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που τον αναζητούσε, μίλησε στην εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ για την περιπέτεια που έζησε.

Διαβάστε σχετικά Βόλος: Ψαράς εντόπισε νεκρό στα δίχτυα του και τον ξαναέριξε στη θάλασσα!

Ο Αντώνης Πουρνάρας είπε ότι πριν από τέσσερις μήνες έχασε τον αδερφό του σε ηλικία 54 ετών, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του, ενώ ο ίδιος έπεσε με το αυτοκίνητό του έξω από τον δρόμο και γλίτωσε παρά τρίχα.

«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα και όταν είδα τον νεκρό ψαροντουφεκά στην παραλία της Μελανής, τα έχασα. Είμαι πολύ σοκαρισμένος ακόμη. Έχω περάσει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση το τελευταίο 4μηνο με την οικογένειά μου και όταν είδα τον νεκρό ψαροντουφεκά, τα έχασε και πανικοβλήθηκα», λέει.

Περιγράφοντας την τραυματική εμπειρία, σημειώνει ότι ούτε δίχτυα έκοψε ούτε τίποτα. «Τον είδα από μακριά και αμέσως έφυγα. Δεν τον έβαλα στο σκάφος μου, ούτε τον έριξα στη θάλασσα όπως λένε», αναφέρει.

Για τη σύλληψή του από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, αναφέρει ότι του τηλεφώνησαν γύρω στις 15:00 της Κυριακής και εκείνη την ώρα ήταν που έβγαζε τη βάρκα του από τη θάλασσα.

«Τους είπα που είμαι και στη συνέχεια πήγα και έδωσα κατάθεση. Μακάρι να μη γίνονται αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ