Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022
x

ΒΟΛΟΣ: ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Η επίσημη ιατρική έκθεση της άτυχης 14χρονης Ελένης δεν αναφέρει τραύματα, μελανιές, εκδορές, στο σώμα αλλά ούτε στο πρόσωπό της.

Ούτε εκδορές ούτε χτυπήματα ούτε εκχυμώσεις φαίνεται να έφερε η 14χρονη Ελένη, που κατέληξε έξι μήνες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο Βόλου και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελένη, σύμφωνα με την ιατρική έκθεση, δεν έφερε χτυπήματα αλλά είχε μελανιάσει από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Όπως μεταδίδει το gegonota.news, η έκθεση δεν περιλαμβάνει πειστήρια κακοποίησης στο σώμα και το πρόσωπο.

Η επίσημη ιατρική έκθεση δεν αναφέρει τραύματα, μελανιές, εκδορές, στο σώμα ή το πρόσωπό της.

Την Ελένη μετέφεραν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο οι συγγενείς της στις 03.45 της 4ης Ιανουαρίου του 2022 στο νοσοκομείο του Βόλου. Δεν είχε σφυγμό και αναπνοή και ήταν μελανιασμένη. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και το παιδί διασωληνώθηκε. Στο ιστορικό που ελήφθη από συγγενικά πρόσωπα που την συνόδευαν αναφέρεται πιθανή ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια πλυσίματος στο μπάνιο του σπιτιού. Οι συγγενείς άκουσαν ηχηρό θόρυβο από το μπάνιο και την βρήκαν αναίσθητη. Ανέφεραν στους γιατρούς ότι στην προσπάθειά τους να την σηκώσουν, τους χτύπησε το ρεύμα.

Το παιδί όταν πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την έκθεση, διασωληνώθηκε άμεσα και ακολούθησε ένας τρίωρος αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή, οπότε αποφασίστηκε και η μεταφορά του στο Ιπποκράτειο. Την έκθεση έχει λάβει και η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας καθώς έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Πηγή: gegonota.news
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ