Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, χαρακτηρίζοντάς τον φυτευτό από την κυβέρνηση

Σκληρή και χυδαία επίθεση κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον αποκάλεσε «φυτευτό» και επέμεινε παρά τις συστάσεις του προέδρου της Βουλής και των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε, λέγοντας μάλιστα, πως ο ίδιος θα πειράζει την “ιερή αγελάδα” και τον “Βούδα” της κάθε κυβέρνησης.

«Ο Τσιόδρας “φυτεύτηκε. Δεν το παίρνω πίσω. Διορίστηκε. Να βάζατε τον κ. Ιωαννίδη που είναι ειδικός και είναι στο Στάνφορντ. Εγώ θα πειράζω την Ιερή Αγελάδα και τον Βούδα κάθε κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγόρησε τον καθηγητή ότι πριν από λίγο διάστημα έλεγε ότι οι μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ τώρα έχει αλλάξει γνώμη.

«Άλλα μας έλεγε ο κ. Τσιόδρας πριν από 20 ημέρες και άλλα τώρα, τότε μας έλεγε να μην βάζουμε μάσκες», σημείωσε ο κ. Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλός συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες να δίνουν 6 ευρώ τη μέρα για να πάρουν μάσκες ενώ άλλες κυβερνήσεις τις δίνουν δωρεάν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε επεισόδιο με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμυρά, ο οποίος αντέδρασε για την επίθεση κατά του κυρίου Τσιόδρα. Ο κ. Βελόπουλός του απάντησε με απαξιωτικό τρόπο λέγοντας «εγώ εργάζομαι δεν είμαι παπαροχίπης να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο». Η σφοδρή αντιπαράθεση του κ. Βελόπουλου με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε και όταν κατέβηκε από το βήμα ενώ ένας από τους βουλευτές του φώναξε «άσε μας από δω ρε απατεώνα». Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής ο οποίος ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά ενώ έντονα διαμαρτυρήθηκε και ο κ. Βελόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ