Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΒΛΗ: ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε δύο άξονες στηρίχθηκε η απόφαση να πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης για την υγειονομική κρίση στις 17 Νοεμβρίου. Ποιες είναι

Tην απόφαση να πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης για την υγειονομική κρίση στις 17 Νοεμβρίου εξηγεί ο πρόεδρος του ΔΣ Δρόσος Τσαβλής, απαντώντας στην κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από πέντε δημοτικές παρατάξεις που ζητούν τη μετάθεσή της κατά μία ημέρα λόγω της επετείου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαβλή, δεδομένης της απόφασης να μην πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες πορείες για το Πολυτεχνείο, «η επέτειος θα τιμηθεί κατά έναν τρόπο συμβολικό και συγχρόνως ουσιαστικό στο πλαίσιο ακριβώς της λειτουργίας του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της πόλης, του Δημοτικού Συμβουλίου».

Παράλληλα, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ημερομηνία διευκολύνει τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο κορυφαίων πανεπιστημιακών, «τους οποίους έχουμε προσκαλέσει, με σκοπό την έγκυρη ενημέρωση του Δ.Σ. και κατ' επέκταση των ίδιων των πολιτών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ