Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στην περιοχή της Καλαμαριάς - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες

Στη σύλληψη τριών γυναικών για διάρρηξη οικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς προχώρησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις ημεδαπές, ηλικίας 22, 26 και 21 ετών, οι οποίες από κοινού με συνεργούς τους χθες το μεσημέρι διέρρηξαν διαμέρισμα 1ου ορόφου στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έναν σταυρό από λευκόχρυσο.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς προέκυψε ότι ανωτέρω δράστιδες, μαζί με πέντε ακόμη συνεργούς τους, είχαν προβεί στη σύσταση ομάδας με σκοπό την τέλεση κλοπών και κατά το χρονικό διάστημα από 15 έως 20 Νοεμβρίου 2021 είχαν διαρρήξει επιπλέον μία οικία στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλες τρεις οικίες, πλην όμως αντιλήφθηκαν την παρουσία ατόμου και αποχώρησαν.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ