Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
x

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ

Περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, δέχθηκε κλήση από τους γονείς του κοριτσιού, για επείγον περιστατικό

Σοκ προκαλεί η είδηση από το Λουτράκι πως ένα κοριτσάκι 5 ετών πέθανε αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, δέχθηκε κλήση από τους γονείς του κοριτσιού, για επείγον περιστατικό.

Αμεσα ένα ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι της οικογένειας με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το μεταφέρουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα μόλις έφτασε το παιδί στο Κέντρο Υγείας, ο εφημερεύων ιατρός κατάλαβε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έδωσε εντολή να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 5χρονο κοριτσάκι, όπως αναφέρεται, έφτασε στο Κέντρο Υγείας με οξυγόνο 73%, ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα ιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα ήταν 93%. Όμως, η κατάσταση της υγείας του παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να δοθεί μια απάντηση για τα αίτια του θανάτου του 5χρονου κοριτσιού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ