Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
x

TΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΑΡΗ: ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

Ο διεθνής Γκανέζος ποδοσφαιριστής λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη ενημερώθηκε για τον θάνατο του 4 εβδομάδων μωρό του.

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα Παρασκευή για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Άρη, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Ο διεθνής Γκανέζος ποδοσφαιριστής λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη (δείτε ΕΔΩ), πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του που βρίσκοταν στη Γκάνα, η οποία του μετέφερε την τραγική είδηση του θανάτου του μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωρού τους.

Το νεογέννητο βρισκόταν στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων κατέληξε .

Ο ποδοσφαιριστής παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετακίνησής του στους κιτρινόμαυρους, όπου από την πρώτη στιγμή άπαντες βρίσκονταν στο πλευρό του.

Οι Θοδωρής Καρυπίδης, Αγησίλαος Τουμαζάτος και άπαντες στην οικογένεια του Άρη, προσπάθησαν να απαλύνουν τον πόνο του και να τον διευκολύνουν σε ότι θελήσει, ενώ ο διεθνής ακραίος οπισθοφύλακας λειτουργώντας πλήρως επαγγελματικά, παρά την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονταν, διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες με την ομάδα και μετά αναχώρησε για την πατρίδα του, ώστε να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του και την οικογένειά του που έχουν βυθιστεί στο πένθος.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη του μετέφερε πριν πετάξει για την Γκάνα πως «ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου». 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ