Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021
x

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΙΧΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού μέσω ανάρτησης στο twitter ισχυρίζεται ότι η ελληνική πλευρά επιδεικνύει απάνθρωπη συμπεριφορά κατά των μεταναστών.

Λάδι στη φωτιά των ελληνοτουρκικών σχέσεων ρίχνει ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, διατυπώνοντας πρωτοφανείς κατηγορίες κατά της Ελλάδας για το μεταναστευτικό.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ μέσω Twitter ισχυρίζεται ότι η ελληνική πλευρά επιδεικνύει απάνθρωπη συμπεριφορά κατά των μεταναστών συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του βίντεο στο οποίο μιλούν άνθρωποι με καλυμένα τα πρόσωπα.

«Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας επιχειρούν να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώπους. Αυτό είναι σφαγή υπό την επίβλεψη της Ευρώπης. Όσο η Ευρώπη συνεχίζει και κακομαθαίνει την Ελλάδα και συνεχίζει να σιωπά, θα γραφτεί στην ιστορία ως ηθικός αυτουργός αυτού του κακού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός.

Ο Σοϊλού, πήρε τη σκυτάλη των προκλήσεων από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος κατά την επίσκεψή του χθες στα Κατεχόμενα έθεσε ξανά ζήτημα χωρικών υδάτων.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ