Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

«ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»:ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ

Διορθώθηκε το τεχνικό σφάλμα στον πίνακα απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος - Μέχρι αύριο η υποβολή των ενστάσεων.

Στον πίνακα των απορριφθεισών αιτήσεων δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» διαπιστώθηκε πως υπήρχαν εγγραφές που είχαν γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, χωρίς αναγραφή αιτιολογίας απόρριψης, κατόπιν σχετικού ελέγχου.

Σε συνέχεια αυτού, οι υπηρεσίες του υπουργείου, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, διερεύνησαν τις σχετικές περιπτώσεις και εντόπισαν ότι σε σύνολο 308.696 εγκριθεισών και 70.888 απορριφθεισών αιτήσεων, λόγω τεχνικού σφάλματος, υπήρξαν 419 περιπτώσεις που έχουν απορριφθεί χωρίς αιτιολογία. Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι 38 από αυτές είναι απορριπτέες και 381 πληρούν τις προϋποθέσεις έγκρισης.

Δεδομένων των ανωτέρω, έλαβε χώρα άμεσα σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου, η σχετική διόρθωση των Προσωρινών Μητρώων Δικαιούχων και Αποκλειόμενων και από μέρους του αναδόχου δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για τη μη επανάληψη ανάλογου ζητήματος στο μέλλον. Οι αιτηθέντες μπορούν να ελέγξουν εκ νέου τα Μητρώα ή/και την προσωρινή κατάσταση της αίτησής τους με σύνδεση στην εφαρμογή και χρήση των προσωπικών τους κωδικών TAXISNET, όπως αναφέρεται. 

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής ενστάσεων λήγει αύριο, Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 23:59.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ