Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΤΟ MAKEDONIA PALACE ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Μπορείτε να ξεκινήσετε με δροσερές σαλάτες, ελληνικές και ξένες ποικιλίες τυριών και να συνεχίσετε επιλέγοντας ανάμεσα σε 15 δημιουργικά κυρίως πιάτα.

Ο θεσμός του Κυριακάτικου μπουφέ συνεχίζεται στο Salonica Restaurant με τις γευστικές επιλογές δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου!

Το διάχυτο φυσικό φως του εστιατορίου και ο προσεγμένος φωτισμός σε συνδυασμό με την ατελείωτη θέα του Θερμαϊκού δημιουργούν μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα για οικογενειακές και φιλικές περιστάσεις.

Κάθε Κυριακή από τις 13:00 μέχρι τις 16:00 το κομψό πολυτελές Salonica στρώνει το Κυριακάτικο τραπέζι, αποτελώντας  πόλο έλξης για τους φανατικούς των γευστικών απολαύσεων.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με δροσερές σαλάτες, ελληνικές και ξένες ποικιλίες τυριών και να συνεχίσετε επιλέγοντας ανάμεσα σε 15 δημιουργικά κυρίως πιάτα, επιλογές επιδορπίων που έχουν στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, λευκή και μαύρη σοκολάτα, τούρτες, μιλφεϊγ με μουσελίν βανίλιας & φράουλες, μπλακ φόρεστ είναι μερικά μόνο από τα γλυκά που σας περιμένουν.

Ο μπουφές του εστιατορίου Salonica σας καλωσορίζει με απολαυστικές προτάσεις για τα Κυριακάτικα μεσημέρια, ο πιο πλούσιος μπουφές της πόλης σας περιμένει με αυθεντικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Ο θεσμός που έγινε παράδοση έρχεται από 20 Οκτωβρίου για κάθε Κυριακή στο Makedonia Palace!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ