Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΣΟΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης τη Μ. Πέμπτη – Δίπλα του βρέθηκαν φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια κι ένα κλεμμένο μηχανάκι

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στη σορό ενός άγνωστου άνδρα, το οποίο εντοπίστηκε τη Μεγάλη Πέμπτη σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης στην όχθη του ποταμού Πηνειού στη Λάρισα, αναμένεται να φωτίσει την αιτία του θανάτου.

Περαστικοί που έκαναν βόλτα στην γέφυρα της οδού Λαγού, στο ύψος της ΔΕΥΑΛ, σύμφωνα με το Protothema.gr, ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι μέσα στο ποτάμι υπήρχε ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως, βρήκαν το νεκρό πεσμένο ως τη μέση στο νερό, ενώ δίπλα του υπήρχαν φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια και ένα μηχανάκι, για το οποίο είχε δηλωθεί πρόσφατα κλοπή.

Τα στοιχεία του νεκρού άνδρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί και ελήφθη δείγμα DNA για να εξεταστεί αν είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του. Πάντως, φαίνεται ότι είχε χάσει εδώ και αρκετές ημέρες τη ζωή του και οι αστυνομικοί ερευνούν κάθε ενδεχόμενο, καθώς στη γέφυρα όπου βρέθηκε βρίσκουν συχνά καταφύγιο άστεγοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ