Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλιας.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στους πολλούς θαυμαστές της.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλιας.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο Θέατρο κι ανεπανάληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Την δεκαετία των 90s είχε γίνει γνωστή μέσα από τον μυθικό ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους», ο οποίος ακόμη και σήμερα θεωρείται ρόλος ιδιαίτερα δημοφιλής.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της . Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ