Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ

Σε ηλικία 85 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων. Ήταν επίσης γνωστός για την επιχειρηματική του δράστη στον ξενοδοχειακό τομέα

Σε ηλικία 85 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Σεραφείμ Δεδέογλου, που ήταν επίσης γνωστός επιχειρηματίας στον ξενοδοχειακό τομέα και είχε διακριθεί για το κοινωνικό του έργο στην πόλη. 

Οι “Κιτρινόμαυροι” εξέφρασαν την θλίψη τους για την απώλεια του πρώην προέδρου της ομάδας.

ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σεραφείμ Δεδέογλου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.
Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την αγωνιστική περίοδο 1990-’91.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος των Βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος, γράφοντας: “Έφυγε από την ζωή, ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ, ένας γνήσιος παράγοντας μιας άλλης, όμορφης και ρομαντικής εποχής, που μοναδικό του μέλημα, ήταν η προσφορά προς τον σύλλογο….ένας πιστός, ανιδιοτελής και αφοσιωμένος στρατιώτης, στην υπηρεσία του ΑΡΗ μια ολόκληρη ζωή! Διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ το 1990-91.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του…
Καλό ταξίδι Πρόεδρε….
Καλό παράδεισο….”

Ο Σεραφείμ Δεδέογλου ήταν ένας τολμηρός και δρααστήριος επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης. Ιδρυτής του Ομίλου “The Luxury Hotels”, δημιούργησε γύο πολύ γνωστά ξενοδοχεία τα Mediterranean Palace και Grand Hotel Palace.

Είχε διακριθεί επίσης για την κοινωνική του προσφορά και το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ