Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (ΦΩΤΟ)

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη και πυρά από την αντιπολίτευση, ωστόσο στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει στην Τουρκία της οικονομικής δυσπραγίας, της κρίσης και της ανεργίας, η υπόθεση του πολυτελούς θέρετρου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Μαρμαρίδα.

Το «παλάτι» του Τούρκου προέδρου έχει κατασκευαστεί εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο μόλις τώρα ο αρχιτέκτονας, -ενδεχομένως για να περηφανευτεί για το έργο του, έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια του θέρετρου με τα 300 δωμάτια, τις πισίνες και την ιδιωτική παραλία.

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη και πυρά από την αντιπολίτευση, ωστόσο στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Φωτογραφίες από το εξοχικό Ερντογάν στη Μαρμαρίδα έδειξε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πρόεδρος Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος μιλώντας για τα μέτρα λιτότητας στο δημόσιο και για τα παιδιά που πάνε νηστικά για ύπνο στην Τουρκία.

«Αυτή είναι η εγκύκλιος εξοικονόμησης πόρων που δημοσίευσε ο Ερντογάν. Ένα νέο παλάτι! Βγάζει τέτοιες οδηγίες αλλά εξαιρεί τον εαυτό του», «γίνε παράδειγμα για το λαό σου. Έχει 13 αεροσκάφη, έχει στόλο με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα. Χάνουμε τα λογικά μας. Τα παιδιά στη χώρα πάνε να κοιμηθούνε πεινασμένα, κοιτάξτε το κέφι που έχει ο πρόεδρος», τόνισε ο Κιλιτσντάρογλου.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ αυτό που έχει σημασία είναι πως θα αντιδράσουν οι ψηφοφόροι του Ερντογάν στην Τουρκία της φτώχειας και του πληθωρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε στην εξουσία ως "παιδί του λαού" από τη φτωχογειτονιά Κασίμπασα και τώρα φέρεται να έχει θερινό παλάτι με ιδιωτικές πισίνες και ιδιωτική παραλία, 13 προεδρικά αεροσκάφη και δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ