Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και, όπως ανακοίνωσε, θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω διαδικτύου.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι πλήρως εμβολιασμένος και όπως ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στο twitter θα μπει σε καραντίνα και θα εργάζεται μέσω διαδικτύου.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», δήλωσε ο ίδιος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ