Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος ξεκίνησε τυπικά την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, ωστόσο τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά.

Ξεκίνησε τυπικά εχθές, 1η Νοεμβρίου, η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παρά το γεγονός πως οι εκπτώσεις ξεκίνησαν εχθές, τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Με βάση την υπ’αριθ.πρωτ. Οικ.1473/12-11-2019 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Πατουλίδου, το καθεστώς των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων που ίσχυαν για τη Θεσσαλονίκη έχει αλλάξει.

Για τα καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, θα ισχύουν πλέον από 1η έως 15η Νοεμβρίου και από 1η έως 15η Μαΐου, μετά από σχετική εισήγηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Επομένως, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι η φετινή ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος θα έχει διάρκεια από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου 2020.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ