Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ - ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ

Έρευνα για ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από καταθέσεις για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι που φέρεται να βιάστηκε 24χρονη.

Το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος μαστροπείας πίσω από το πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης στις αρχές του μήνα που κατέληξε σε εφιάλτη μιας 24χρονης κοπέλας αναζητά η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψη του επιχειρηματία

Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα δόθηκε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας. Αφορμή αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές γυναίκες που φέρονται να εκδίδονταν. Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και δεν ανήκει στις παραπάνω γυναίκες.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα γίνει από την Ασφάλεια, αναμένεται να ερευνηθεί αν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης είχαν σχέση και με άλλες έκνομες ενέργειες.

Υπενθυμίζεται πως για τον βιασμό της νεαρής είχε συλληφθεί ένας 27χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στις δύο πρώτες της καταθέσεις στην Ασφάλεια, η νεαρή είχε κάνει λόγο για τρία άτομα, από τα οποία ισχυρίστηκε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, ωστόσο στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον ανακρίτριας φέρεται να κατονόμασε και δεύτερο πρόσωπο.

Τις τελευταίες ημέρες η υπόθεση έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, με νέα στοιχεία να βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας και να φωτογραφίζουν πρόσωπα ως εμπλεκόμενους.

Αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να μην περάσει καμία άλλη γυναίκα όσα έζησε αυτή, δήλωσε η 24χρονη γυναίκα μέσω του δικηγόρου της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ