Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ MOTOCROSS

Σήμερα θα βγει από την καταστολή ο 16χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα Motocross και νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου - Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί

Μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη δίνει ο 16χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνες motocross στα Γιαννιτσά.

Όπως είπε ο πατέρας του παιδιού στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» πρόκειται για κρίσιμη ημέρα καθώς «σήμερα θα βγει από την καταστολή και θα αρχίσουν να του κόβουν την μηχανική υποστήριξη για να δουν πως θα αντιδράσει και να μάθουν το μέγεθος της ζημιάς».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 16χρονου, Ερμή Χατζηράλλη, «οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι» και ανέφερε ότι «αποφύγαμε τα χειρότερα μέχρι τώρα». Ωστόσο, σημείωσε ότι οι γιατροί θα έχουν καλύτερη εικόνα το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα, μεγάλη είναι η αγωνία και για τον 27χρονο πρωταθλητή του motocross, που τραυματίστηκε σοβαρά και αυτός.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 1.20 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν 16χρονος αναβάτης που συμμετείχε στον αγώνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε ένα από τα άλματά του, με συνέπεια το δίκυκλο να πέσει στην περίφραξη, όπου προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα, τραυματίζοντας σοβαρά τους δύο τεχνικούς υποστήριξης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ