Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ

30χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης που πραγματοποιήθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς

Δύο περιπτώσεις διακίνησης παράνομων αλλοδαπών κατάφεραν να αποτρέψουν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης χθες, κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Η πρώτη περίπτωση αφορά έναν 33χρονο διακινητή που βρισκόταν σταθμευμένος με κλεμμένο  ΙΧ στον κόμβο των Κερδυλλίων και μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Στο εσωτερικό του οχήματος για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προ δύο ημερών σε Τμήμα Ασφαλείας της πόλης, εντοπίσθηκαν πέντε αλλοδαποί εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν νωρίτερα την ίδια ημέρα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Ασπροβάλτας) 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθειας, επικίνδυνης οδήγησης.

Ειδικότερα, ο 30χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο και σε σήμα στάσης που πραγματοποιήθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προκειμένου να διαφύγει.

Όταν το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός του βγήκε  από αυτό και τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν έξι αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ