Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΘΕΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Εννιά αγαπημένες ταινίεε περιλαμβάνει το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου που θα λειτουργεί στην ταράτσα του Μεγάρου Μουσικής με την υπέροχη θέα

Υπέροχες ταινίες, μαγικές καλοκαιρινές βραδιές, μοναδικές θερινές κινηματογραφικές αποδράσεις, προσφέρει το Σινεμά με Θέα, ο θερινός κινηματογράφος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το θερινό σινεμά στήνεται για όγδοη συνεχή χρονιά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Το «Σινεμά με Θέα» ο θερινός κινηματογράφος που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και έγινε στέκι για τους σινεφίλ της πόλης, είναι η πιο δροσερή και οικονομική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, από τις 27 Ιουνίου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά εννέα ταινίες. Πρόκειται για τα φιλμ:

Ένας θρίαμβος του Εμανουέλ Κρουκόλ, μια βαθιά ανθρώπινη συγκινητική κωμωδία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

Η μικρή μαμά της Σελίν Σιαμά, ένας ύμψνος στη φαντασία και στην παιδική φιλία που γεφυρώνει τις γενιές.

Το γλυκόπικρο, σπονδυλωτό Ιστορίες της τύχης και της φαντασίας του Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι.

To ξαδελφάκι μου, η feelgood, δροσερή γαλλική κωμωδία ανθρωπίνων σχέσεων του Γιαν Κουνέν.

Το κοφτερό σαν μαχαίρι Η πόλη και η πόλη των Χρήστου Πασσαλή και Σύλλα Τζουμέρκα, για τη ζωή και τα δεινά που υπέστη η εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Το τρυφερό, βαθιά προσωπικό Σελήνη, 66 ερωτήσεις της Ζακλίν Λέντζου.

Οι έρωτες της Αναΐς της Σαρλίν Μπουρζουά – Τακέ, για την ιστορία μιας ανήσυχης νέας γυναίκας και μιας βαθιάς επιθυμίας.

Το σπαρακτικό αριστούργημα Σκηνές από έναν γάμο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, για την «αγωνία του ζευγαριού» και μια από τις πιο αληθινές και φωτεινές ερωτικές ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ στο σινεμά, σε ψηφιακά αποκαταστημένη κόπια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ