Κυριακή 3 Ιουλίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 29 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΠΘ

Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν από χθες το απόγευμα σε επιφυλακή στον χώρο του ΑΠΘ. Επίθεση με μολότοφ μετά το πάρτι στην Πολυτεχνική Σχολή

Σε τέσσερις συλλήψεις και 29 προσαγωγές, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις χθες στο ΑΠΘ όπου έγιναν και επεισόδια τις πρώτες πρωινές ώρες

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για συλλήψεις και προσαγωγές «στο πλαίσιο αστυνομικών μέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε χώρο όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την κατασκευή βιβλιοθήκης εντός Α.Π.Θ. και έπειτα από επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΘ, «πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29-05-2022) άγνωστα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου κινήθηκαν από χώρο όπου πραγματοποιούταν μουσική εκδήλωση εντός του Α.Π.Θ. (σ.σ. στο Πολυτεχνείο) και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με ρίψεις αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών (μολότωφ) και άλλων αντικειμένων».

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση, παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ