Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ

Εκδόθηκαν σήμερα δέκα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη - Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων

Τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία.

Παράλληλα, εκδόθηκαν σήμερα δέκα εντάλματα σύλληψης εμπλεκομένων στην υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη-Δολοφονία Άλκη: 3 Έλληνες και 1 Αλβανός οι συλληφθέντες - Αναζητούνται άλλοι 6

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr οι τέσσερις συλλήψεις αφορούν 3 Έλληνες και έναν 20χρονο Αλβανό.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκος μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη πραγματοποίησε την εξής δήλωση:

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ