Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ 85Η ΔΕΘ: ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ - Η ατάκα για το αν θα διεξαχθεί η 85η έκθεση

Το εμβολιαστικό κέντρο της ΔΕΘ επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την Καλαμαριά, βρέθηκε στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ όπου έχει στηθεί το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο της πόλης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης αλλά και οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ.Ο κ. Μητσοτάκης είχε ένα σύντομο διάλογο με τον αρχίατρο του κέντρου, αντισυνταγματάρχη Κωνσταντίνο Καρόζη, λέγοντας: «Για να δούμε τι ωραία έχετε κάνει εδώ».

Σε μίνι επίσης συνομιλία με τον πρόεδρο της ΔΕΘ κ. Τζήκα, έγινε αναφορά στις πολλαπλές χρήσεις της ΔΕΘ αλλά και στην επικείμενη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου, με τον κ. Μητσοτάκη να λέει «καλώς εχόντων των πραγμάτων θα την κάνουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο, χαιρέτισε πολίτες που περίμεναν να εμβολιαστούν και μάλιστα βγήκε και τις κλασσικές πλέον selfie.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ