Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΗ ΜΠΙΚΑ

Το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας δεν στοιχειοθετείται ενώ η 24χρονη φέρεται να ανασκεύασε και έτσι η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.

Στο αρχείο μπαίνει η δικογραφία για τη φερόμενη φραστική επίθεση του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου σε βάρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη είχε κατηγγείλει πως ο κ. Αλεξόπουλος, τότε συνήγορος του 27χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού, «της επιτέθηκε και προσπάθησε να της ρίξει ευθύνες».

Μετά την καταγγελία της, υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ερευνηθεί αν υπήρξε απόπειρα παράνομης βίας από πλευράς του δικηγόρου. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του κ. Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σε κατάθεσή της στο πλαίσιο της έρευνας, η 24χρονη φέρεται να ανασκεύασε ενώ από τα υπόλοιπα στοιχεία και τις καταθέσεις που συνέλεξαν οι αρμόδιες αρχές, φαίνεται πως το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας δεν στοιχειοθετείται και έτσι η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ