Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΑΡΝΗΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΗ

Κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επανέλαβε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος - Αναβολή της δίκης για Παρασκευή.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο πατέρας που ήθελε να μπει το παιδί του χωρίς σελφ τεστ στο σχολείο.

Διαβάστε: Θέρμη - Αρνητής πατέρας: Θα στείλω και αύριο χωρίς τεστ το παιδί μου σχολείο

Σημειώνεται ότι στο 2ο δημοτικό σχολείο Θερμής επικράτησε ένταση το πρωί της Τρίτης και ο ίδιος συνελήφθη ενώ μάλιστα η διευθύντρια του σχολείου κατήγγειλε ότι την έσπρωξε κατά τη διάρκεια λεκτικής αντιπαράθεσης.

Η εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση. Σημειώνεται ότι κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επανέλαβε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και έχει δικαίωμα να ζει έτσι.

Η δίκη του πατέρα-αρνητή αναβλήθηκε για την ερχόμενη Παρασκευή καθώς η διευθύντρια έλειπε. Σε ερώτηση της έδρας αν το παιδί μπήκε στην τάξη, ο ίδιος αποκρίθηκε καταφατικά. «Και αν κινδυνεύουν τα υπόλοιπα παιδιά» ρώτησε η πρόεδρος της έδρας και ο ίδιος απάντησε πως όλα αυτά θα τα αναπτύξει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ