Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΟΙΒΑΞΑΝ ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΙΧ - ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών - Ακινητοποιήθηκαν στην επαρχιακή οδό Κερδυλλίων – Ασπροβάλτας όπου και συνελήφθησαν.

Δύο άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό αυτοκίνητο συνέλαβαν πρωινές ώρες της Τρίτης, 16 Μαρτίου, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς (οδηγός και συνοδηγός) ηλικίας 22 και 26 ετών αντίστοιχα, συριακής καταγωγής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν να κινούνται στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ ακινητοποιήθηκαν στην επαρχιακή οδό Κερδυλλίων – Ασπροβάλτας όπου και συνελήφθησαν.

Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν επτά αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, οι δύο εκ των οποίων στον χώρο των αποσκευών. Πρόκειται για υπηκόους Ιράκ, Συρίας, Αιγύπτου και Υεμένης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

*φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ