Παρασκευή 27 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ «ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ» Η ΕΛΑΣ

Οι διαρρήκτες εκμεταλλεύονταν την απουσία των ενοίκων διαμερισμάτων λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και εισέβαλαν για να κλέψουν χρήματα και τιμαλφή.

Στην εξιχνίαση οκτώ περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν σε Θέρμη, Πυλαία, Πανόραμα και Διαβατά τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2019 προχώρησαν η αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης..

Συγκεκριμένα ταυτοποιήθηκε ένας 31χρονος, μέλος πενταμελούς συμμορίας που μαζί με τους συνεργούς του έμπαιναν σε σπίτια την συγκεκριμένη περίοδο για να αποσπάσουν χρήματα και αντικείμενα αξίας, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 26 Απριλίου του 2019, τα μέλη της σπείρας διέπραξαν συνολικά έξι διαρρήξεις σπιτιών, μία κλοπή από όχημα και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι διαρρήκτες μάλιστα χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους το ΙΧ της συζύγου του 31χρονου, το οποίο είχαν τροποποιήσει κατάλληλα προκειμένου να αποδίδει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και στο οποίο τοποθετούσαν άλλες  κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να παραπλανούν τις Αστυνομικές Αρχές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ