Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΚΛΟΠΕΣ-ΣΧΕΔΟΝ 100.000 ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ

Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2021, προέβησαν σε 32 κλοπές (οχημάτων, καταστημάτων και πρατηρίων υγρών καυσίμων) σχεδόν σε όλο τον νομό.

Λεία που αντιστοιχεί σε μια κανονική περιουσία είχαν καταφέρει να αποσπάσουν μέλη σπείρας διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη, που προέβησαν σε πολυάριθμες κλοπές σχεδόν σε όλο τον νομό, όπως κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας που ταυτοποίησαν  μάλιστα και τα στοιχεία ενός 30χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ο 30χρονος δράστης από κοινού με τουλάχιστον πέντε συνεργούς του, από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2021, προέβησαν σε 32 κλοπές (οχημάτων, καταστημάτων και πρατηρίων υγρών καυσίμων) στις περιοχές Διαβατών, Σίνδου, Ωραιοκάστρου, Χαλκηδόνας, Αγίου Αθανασίου, Λαγκαδά, Νέας Μεσήμβριας, Λαγυνών, Χορτιάτη, Πυλαίας, Σταυρούπολης, Κορδελιού, Ευόσμου καθώς και στους Νομούς Ημαθίας και Πέλλας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 19.880 ευρώ, καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 77.000 ευρώ, οινοπνευματώδη ποτά και ηλεκτρικές συσκευές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση έτερων δραστών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ