Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΟΚΤΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο δράστης, στη θέα των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή, ενώ κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό.

Στην αυτόφωρη σύλληψη 24χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων στο Ιστορικό κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος πρώτες πρωινές ώρες χθες διέρρηξε οκτώ οχήματα προβαίνοντας στη θραύση των κρυστάλλων αυτών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένα σφυράκι θραύσης κρυστάλλων.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για Κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, Διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας, Απείθεια, Απειλή, Εξύβριση, Σωματικές βλάβες, Βία κατά Υπαλλήλων και Δικαστικών προσώπων και για Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, στη θέα των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ