Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η 34χρονη μετέφερε στο δικαστήριο όσα βιώνει τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σήμερα, όταν το βίντεο γίνεται γνωστό σε κάθε δουλειά της.

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με θύμα μία 34χρονη, απασχολεί τη δικαιοσύνη.

Μάλιστα, με σημερινή απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, η υπόθεση αναβαθμίστηκε σε κακούργημα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Κακουργιοδικείο. Γροθιά στο στομάχι η μαρτυρία της καταγγέλλουσας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Η 34χρονη καλλιτέχνης είδε τα όνειρά της να καταστρέφονται. Ένα βίντεο με ευαίσθητες στιγμές με τον πρώην σύντροφό της «ανέβηκε» σε ψεύτικο προφίλ με το καλλιτεχνικό της όνομα.

Η υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων έφτασε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενο φίλο του πρώην συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η 34χρονη μετέφερε στο δικαστήριο όσα βιώνει τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σήμερα, όταν το βίντεο γίνεται γνωστό σε κάθε δουλειά της.

Ο πρώην σύντροφος της 34χρονης αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε εμπλοκή κατηγορώντας τον φίλο του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ότι ο κατηγορούμενος είχε σκοπό βλάβης και παρέπεμψε την υπόθεση στο Κακουργιοδικείο, όπως έγινε και με τη δίωξη στην περίπτωση Παναγιωτόπουλου.

Ο πρώην σύντροφος έχει παραπεμφθεί κατηγορούμενος σε άλλη δίκη για κυκλοφορία του ίδιου βίντεο σε άλλη χρονική στιγμή.

Πηγή: ertnews.gr

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ