Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ RAPID TEST ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ

Όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον έλεγχο της covid-19 στον δήμο Θέρμης. Τους ελέγχους πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έπειτα από σχετικό αίτημα του δήμου.

Συγκεκριμένα, rapid test θα γίνουν:

-Τη Δευτέρα και την Τρίτη 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα στον προαύλιο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Θέρμη στην οδό Στενημάχου 16 από τις 13.00 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.
-Την Τετάρτη 6 Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην Κοινότητα Νέας Ραιδεστού, την Πέμπτη 7 Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην Κοινότητα Καρδίας, την Παρασκευή 8 Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στην Κοινότητα Βασιλικών.
 
Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Διευκρινίζεται ότι επίσημο πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, χορηγείται μόνον σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης έως και έξι μήνες πριν.

Σε περίπτωση που το δείγμα είναι θετικό ο ΕΟΔΥ επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη για επανέλεγχο εντός της ημέρας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ