Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης στις 13:00.

Από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου διοργανώνεται το 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.) στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Στο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα παρουσιάζονται όλα τα νέα δεδομένα, νέες φαρμακευτικές ουσίες, καθώς και νέες θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, με καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο και με έμφαση την εκπαίδευση των ιατρών στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσα από διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και συζήτηση με τους ειδικούς.

«Το Συνέδριο αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης τόσο από επιστημονικής άποψης, όσο και από την πλευρά εκδηλώσεων» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

2η Ποδηλατοδρομία «Ποδήλατο για τον διαβήτη»

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη», που διοργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ποδηλατών, και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα διοργανώσει τη δεύτερη ποδηλατοδρομία με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης στις 13:00. Διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace.

Στην ποδηλατοδρομία καλείται να συμμετάσχει το κοινό, ποδηλατικοί σύλλογοι και σύλλογοι διαβητικών.

«Ποδήλατο για τον διαβήτη» σε όλη την Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί τους ποδηλατικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα να στείλουν ηχηρό μήνυμα για τον Διαβήτη και να διοργανώσουν την ίδια μέρα μία διαδρομή για τους δικούς τους ανθρώπους με Διαβήτη με τη συμμετοχή ατόμων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Ημερίδα Κοινού «Επιτυγχάνοντας με τον σακχαρώδη διαβήτη»

Της ποδηλατοδρομίας θα προηγηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace από τις 11:00 έως τις 13:00 ενημερωτική ημερίδα για το κοινό με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη», στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, εξηγώντας πως ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν έχει σταθεί εμπόδιο στη καθημερινότητά τους και στην επίτευξη των στόχων τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ