Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 34ΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

«Αφήνοντας πίσω το γκρίζο της πανδημίας και ό,τι αρνητικό υπήρξε, η Καλαμαριά είναι δυνατή και κοιτάει μπροστά» ήταν το μήνυμα του δημάρχου.

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που έσπευσαν χθες στα εγκαίνια της 34ης Ανθοκομικής Έκθεσης Καλαμαριάς, η οποία άνοιξε της πύλες της με τη συναυλία του Γιάννη Βαρδή.

«Αφήνοντας πίσω το γκρίζο της πανδημίας και ό,τι αρνητικό υπήρξε, η Καλαμαριά είναι δυνατή και κοιτάει μπροστά» ήταν το μήνυμα του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, κατά τον χαιρετισμό του.

Δεκάδες ανθοπαραγωγοί στόλισαν με λουλούδια την πλαζ Αρετσούς και ο Γιάννης Βαρδής ερμήνευσε γνωστά τραγούδια του.

Το παρόν έδωσαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου και Γιάννης Αμανατίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι της 22 Μαΐου και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να την επισκέπτονται από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ