Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 4Ο OLYMPIC DAY RUN GREECE

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με κλείσιμο δρόμων και απαγόρευση στάθμευσης λόγω των αγώνων δρόμου 10 χλμ, 5 χλμ. και 2 χλμ. στο πλαίσιο του 4ου Olympic Day Run Greece.

Αναλυτικά:

Από ώρα 07.00 δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα 13:00 η κυκλοφορία και η στάση αυτών στις παρακάτω οδούς :

- 30ης Οκτωβρίου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

- Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής και

- Γ’ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου.

Από ώρα 17.00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς :

- Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

- Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

- Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,

- Κουντουριώτη, καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής και

- Λεωφόρο Νίκης,  καθ’  όλο το μήκος και το πλάτος αυτής.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ