Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Οπαδικά τα κίνητρα του εμπρησμού το Σάββατο στην Καλαμαριά - Δεν φαίνεται να συνδέεται η επίθεση με τον αστυνομικό που διαμένει στην πολυκατοικία

Οπαδικά φαίνεται ότι είναι τα κίνητρα πίσω από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε πυλωτή πολυκατοικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr από τις έρευνες των αστυνομικών δεν φαίνεται η επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν παρανάλωμα του πυρός ΙΧ και μηχανάκια, να συνδέεται με τον αστυνομικό που διαμένει στην πολυκατοικία.

Η φωτιά προκλήθηκε με εύφλεκτο υλικό αρχικά σε ένα αυτοκίνητο και σε μια μηχανή και πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή.

Η περιοχή γέμισε με μαύρους καπνούς με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, ενώ έντρομοι έβγαιναν από τα σπίτια τους οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Διαβάστε: Εμπρηστική επίθεση στην Καλαμαριά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες ενοίκων

Στην αρχή την υπόθεση είχε αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια καθώς στην οικοδομή διαμένει αστυνομικός. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ερευνών προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται άτομο που σχετίζεται με τον χώρο του αθλητισμού και ως εκ τούτου την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Διαβάστε: Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την επίθεση στην Καλαμαριά

Το νέο οπαδικό περιστατικό εντείνει την ανησυχία στην πόλη για τον κύκλο οπαδικής βίας που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ