Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ: ΤΑ ΕΡΓΑ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

Έργα που είναι μελετητικά ώριμα και διαθέτουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση λιμνάζουν στα νερά της κυβερνητικής αδιαφορίας, αναφέρει η παράταξη.

Αιχμές κατά της κυβέρνησης και του δήμου Θεσσαλονίκης άφησε η δημοτική παράταξη Θεσσαλονίκη Μαζί για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλονίκη λέγοντας πως κάθε φορά που βρέχει, λίγο ή πολύ, η πόλη πνίγεται.

«Κάθε φορά που βρέχει, λίγο ή πολύ, η πόλη πνίγεται, οι δρόμοι της μετατρέπονται σε χειμάρρους, ενώ διαμερίσματα και καταστήματα πλημμυρίζουν, ενώ τρία χρόνια τώρα η κυβέρνηση της ΝΔ, κάθε φορά που αναφέρεται στα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης, κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε αντιπλημμυρικά έργα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Θεσσαλονίκη Μαζί.

Επίσης, τονίζεται πως «έργα που είναι μελετητικά ώριμα και διαθέτουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, όπως η διευθέτηση του ρέματος Ξηροποτάμου και το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων στη Νικόπολη λιμνάζουν στα νερά της κυβερνητικής αδιαφορίας, όπως η συντήρηση και ο εκσυγχρονισμός της περιφερειακής τάφρου αγνοούνται!».

«Ο κ. Ζέρβας και το γαλάζιο πολιτικό προσωπικό εμπαίζουν τους Θεσσαλονικείς όταν διαφημίζουν την προσπάθειά τους να κάνουν τη Θεσσαλονίκη smart city, ενώ στοιχειωδώς δεν μπορούν να μας προστατεύσουν από μία βροχή! Μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της Θεσσαλονίκης κάνουν προεκλογικές φιέστες για να κρύψουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τα πιο βασικά έργα για την προστασία της πόλης!», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ