Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ

Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης μετά από test που διενεργήθηκαν - Τι αναφέρει ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

«Μικρός αριθμός συναλλασσόμενων βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από test Covid που διενεργήθηκαν στην ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης» σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας.

Τα κρούσματα αμέσως μετά τον εντοπισμό τους τέθηκαν σε καραντίνα, όπως αναφέρουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΚΑΑ.

Για το ζήτημα των κρουσμάτων είχε ενημερώσει σε σχετικό ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) η Voria.gr, με τον πρόεδρο των Ιχθυεμπόρων Θεσσαλονίκης Γιάννη Θεριουδάκη να κάνει λόγο για «συρροή κρουσμάτων στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας».

Όπως υπογραμμίζει σχετικά ο Οργανισμός «η διοίκηση στο πλαίσιο του υλοποιούμενου, από την αρχή της πανδημίας, προγράμματος διενέργειας test στους εργαζόμενους και συναλλασσόμενους τόσο των κεντρικών όσο και των Περιφερειακών Οργανικών Συνόλων της, προχώρησε στην διενέργεια test covid στους εργαζόμενους, εμπόρους και συναλλασσόμενους, στην Ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης, από τον ΕΟΔΥ Θεσσαλονίκης».

Από τον έλεγχο, αναφέρει η ανακοίνωση, «μικρός αριθμός συναλλασσόμενων βρέθηκε θετικός στον ιό και άμεσα εφαρμόζεται, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, το προβλεπόμενο πρωτόκολλο περαιτέρω ελέγχου των θετικών κρουσμάτων, που τέθηκαν σε καραντίνα, έως την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων».

«Η Διοίκηση του ΟΚΑΑ ενημερώνει εργαζόμενους, εμπόρους και καταναλωτές ότι λαμβάνει και θα συνεχίσει να λαμβάνει, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, θέτοντας ως πρώτιστη προτεραιότητά της, την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζόμενων & των συναλλασσόμενων στις, ανά την επικράτεια, εγκαταστάσεις του Οργανισμού, καθώς και των συνεργατών και καταναλωτών», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ