Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΟΔΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ (ΦΩΤΟ+VID)

Κλειστή για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης η οδός Αγίων Πάντων - Η κίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους διεξάγεται κανονικά.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Αγίων Πάντων, στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 7:00 το πρωί συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Οι εργασίες που είχαν προγραμματιστεί για αύριο έγιναν τελικά σήμερα Σάββατο και αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα το απόγευμα.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Αγίων Πάντων από τη συμβολή της με τη Μοναστηρίου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Μπαρκόπουλου.

Απαγορεύεται, επίσης, η διέλευση των οχημάτων στο τμήμα της Ανώνυμης Οδού (όπισθεν του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου έως τη συμβολή της με την οδό Σελίτσης (είσοδος Λεωφορείων Ο.Α.Σ.Θ. προς τον Ν.Σ. Σταθμό).

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω των οδών Μοναστηρίου, Κολωνιάρη, Αγάθωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Αγίων Πάντων, Πλ. Γαλοπούλου (εκατέρωθεν - από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Κολωνιάρη έως τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου) και στην Ανώνυμη Οδό (όπισθεν Ιερού Ναού Αγίων Πάντων), κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών μονοδρομείται το τμήμα της οδού Πλ. Γαλοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Γρ. Κολωνιάρη έως τη συμβολή της με την οδό Μαργαροπούλου με κατεύθυνση προς την οδό Μαργαροπούλου.

Μέχρι και λίγο μετά τις 11:00 η κίνηση των οχημάτων στους γύρω δρόμους διεξάγεται κανονικά και δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ