Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΑ ΟΙ ΤΣΟΥΚΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΥΜΟ (ΦΩΤΟ)

Οι εργασίες καθαρισμού ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και γίνονται υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου

Επιχείρηση για τον καθαρισμό της περιοχής Τσούκες στην κοινότητα Δρυμού του δήμου Ωραιοκάστρου, που είχε μετατραπεί σε χώρο απόθεσης χωμάτων και ογκωδών αντικειμένων είναι σε εξέλιξη με εντολή του δημάρχου Παντελή Τσακίρη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου.

Οι εργασίες καθαρισμού ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα και γίνονται υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Σοφίας Δημητριάδου, η οποία σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Δρυμού, Κωνσταντίνο Πατσαλά, τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Καρατάκη και τον προϊστάμενο του τομέα Καθαριότητας στη Μυγδονία, Σάκη Διαμέλα.

«Προχωράμε στον καθαρισμό της περιοχής Τσούκες από τα μπάζα και τα χώματα, που κατέληγαν εκεί τα προηγούμενα χρόνια, και κλείνουμε μία ''πληγή'' που απειλούσε το περιβάλλον. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να απομακρύνουμε και τα ογκώδη αντικείμενα που βρίσκονται στην περιοχή των Σιλό. Προχωράμε με ταχείς ρυθμούς όπως είχαμε υποσχεθεί για να παραδώσουμε καθαρούς τους χώρους», τόνισε η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση καθαρισμού:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ