Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος σημειώνει ότι με αυτήν του την κίνηση, επιχειρεί να βγει η Καλαμαριά από την εσωστρέφεια και στασιμότητα, να αποκτήσει προοπτική.

Υποψήφιος Καλαμαριάς στις επικείμενες εκλογές θα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμαριάς, Ματθαίος Γ. Αμπατζίδης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρει ότι «με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο της Καλαμαριάς και με πραγματική διάθεση ανανέωσης, προχωρώ στη δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας» και σημειώνει ότι με αυτήν του την κίνηση, επιχειρεί να βγει η Καλαμαριά από την εσωστρέφεια και τη στασιμότητα, να αποκτήσει σχέδιο και προοπτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ματθαίου Γ. Αμπατζίδη:

«Καλαμαριώτισσες και Καλαμαριώτες,
 
Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ανακοινώνω σήμερα ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς στις επικείμενες εκλογές.

Με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο της Καλαμαριάς και με πραγματική διάθεση ανανέωσης, προχωρώ στη δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Η προοδευτική παράταξη που στην ιστορική της διαδρομή στην Καλαμαριά των προσφύγων παππούδων μας ανέδειξε σημαντικές προσωπικότητες  ήρθε η ώρα να συναντήσει τη νέα γενιά και να σχεδιάσει το μέλλον που θέλουμε και μας αξίζει.

Αποφεύγοντας συνειδητά τους λαϊκισμούς και τις συγκρούσεις, όπως εξάλλου έκανα όλα αυτά τα χρόνια, επιχειρώ με την κίνησή μου αυτή, να βγει η Καλαμαριά από την εσωστρέφεια και τη στασιμότητα, να αποκτήσει σχέδιο και προοπτική. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους τους προοδευτικούς συμπολίτες ώστε να διαμορφώσουμε μαζί την Καλαμαριά του αύριο.

Με παρακαταθήκη την αυτοδιοικητική μου εμπειρία και το όραμα που έχω για την Καλαμαριά ως γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτης, δηλώνω σήμερα παρών.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ