Τετάρτη 25 Μαΐου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ... ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Μέσα σε ένα τρίμηνο, τρία αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία διέπραξαν συνολικά 10 ληστείες και πέντε κλοπές στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στα ίχνη δραστών που ενέχονται σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπών σε βάρος νεαρών ατόμων οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου.

Πρόκειται για τρία αδέλφια από την Αλβανία ηλικίας 22, 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες και κλοπές κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι μαζί με δύο ακόμη συνεργούς τους, από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους κινούμενοι στις περιοχές Ευόσμου, Αμπελοκήπων και Μενεμένης, προσέγγιζαν νεαρά άτομα από τα οποία αφαιρούσαν προσωπικά τους αντικείμενα, είτε με την απειλή και χρήση σωματικής βίας είτε με απότομες κινήσεις.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέπραξαν συνολικά 10 ληστείες και 5 κλοπές, αφαιρώντας συνολικά 13 χρυσές αλυσίδες με σταυρούς, 3 κινητά τηλέφωνα, 1 ηλεκτρικό πατίνι και χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ