Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ 8ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Η μητέρα του Βασίλη Χατζηδημητρίου, 8 ετών, τον άρπαξε από το σχολείο του στους Αμπελόκηπους και αγνοούνται - Το AMBER ALERT του «Χαμόγελου»

Συναγερμός σήμανε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 8χρονου παιδιού, το οποίο, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», άρπαξε από το σχολείο του η ίδια του η μητέρα.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο, η μητέρα του Βασίλη Χατζηδημητρίου, 8 ετών, προέβη σε  αρπαγή του ανήλικου, καθώς σήμερα, περίπου στις 13:00, παρέλαβε τον ανήλικο από το σχολείο του, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται. 

Όπως επισημαίνεται, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου σήμερα και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ