Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΦΥΤΕΥΘΗΚΑΝ ΝΕΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Το ΕΒΕΘ δώρισε τριάντα πέντε δέντρα στον δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της αναβάθμισης του αστικού πρασίνου της πλατείας Δικαστηρίων.

Η αναβάθμιση του αστικού πρασίνου της Πλατείας Δικαστηρίων με στόχο την ευρύτερη αναβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής, αποτέλεσε το επίκεντρο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα την δενδροφύτευση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ δώρισε τριάντα πέντε δέντρα, εμβληματικά και προσεκτικά επιλεγμένα και εβδομήντα πασσάλους στήριξης για την υλοποίηση φυτεύσεων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης στους χώρους πρασίνου της περιοχής Πλατείας Δικαστηρίων.

Στη σημερινή εκδήλωση δενδροφύτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΘ εκπροσώπησε ο κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

Το ΕΒΕΘ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο εγγύς μέλλον θα προβεί και σε νέες πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της συνεχούς κοινωνικής προσφοράς του στην Θεσσαλονίκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ