Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από την ερχόμενη Τρίτη έως την Παρασκευή - Δείτε αναλυτικά τα σημεία

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας (συστήματα αναχαίτισης οχημάτων), καθαρισμού και κοπής βλάστησης στη δεξιά λωρίδα κατεύθυνση προς δυτικά από τα Κωνσταντινουπολίτικα έως το ύψος του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο αποκλεισμός λωρίδας θα γίνεται τμηματικά και όχι σε όλο το μήκος ταυτόχρονα.

Οι εργασίες  έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν  από την Τρίτη 22/06/2021 έως και την Παρασκευή 25/06/2021, με ώρα έναρξης στις 9:30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.  
                                                                                                                                      
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ