Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΦΕΡΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αποκομιδής φερτών υλικών επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως και τον κόμβο Λακκώματος, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας ανά κατεύθυνση, κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 και κατά τις ώρες από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ