Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά διακίνηση παράνομων καπνικών προϊόντων.

Συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδων «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών που αφορά σε παράνομη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων για την οποία χρησιμοποιείται συγκεκριμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 33χρονος ημεδαπός και 25χρονος Πακιστανός.

Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί ομάδας «Ζ» εντόπισαν στην οδό Λαγκαδά το όχημα το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή της Αττικής.

Ο 33χρονος οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια ο 33χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός σε παράδρομο του Περιφερειακού και συνελήφθη, ενώ το όχημα βρέθηκε σε κοντινή περιοχή στην Ευκαρπία.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν εντός διαμερίσματος στην ευρύτερη περιοχή της οδού Αγίου Δημητρίου, 1.383 πακέτα τσιγάρα και 174 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο 25χρονος που βρισκόταν στο εσωτερικό της οικίας, αποπειράθηκε να διαφύγει από παράθυρο σε ακάλυπτο χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ